Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Fernandao'nun golü ofsayt mı? - Fenerbahçe (FB) Haberleri - Spor

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Fernandao'nun golü ofsayt mı? - Fenerbahçe (FB) Haberleri - Spor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Galatasaray gedson fernandes transfer etti. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır.

Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Haberler video spor videoları ozan tufan'ın golünde ofsayt var mıydı? Donk'a yapılan müdahale penaltı ve sarı kart. Galatasaray gedson fernandes transfer etti. İki ezeli rakip fenerbahçe ile galatasaray kadıköy'de karşı karşıya geldi.

Alanyaspor-Galatasaray maçındaki ofsayt tartışmaları bitmedi! - Sayfa 1 - Galatasaray - 09 Ocak ...
Alanyaspor-Galatasaray maçındaki ofsayt tartışmaları bitmedi! - Sayfa 1 - Galatasaray - 09 Ocak ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Kullandığı serbest vuruşta ozan tufan'ın 74. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır. Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi.

Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Kullandığı serbest vuruşta ozan tufan'ın 74. 84'fenerbahçe'de emre çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Dakikada attığı gol, var incelemesinin ardından ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Dakikada fernandao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Mesut özil ve i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katan fenerbahçe galatasaray'ı kadıköy'de ağırlıyor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Dakikada brezilyalı futbolcunun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Mesut özil ve i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katan fenerbahçe galatasaray'ı kadıköy'de ağırlıyor. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Ancak ozan'ın attığı gol, var incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal.

Fenerbahçe'nin golü ofsayt mı? - Tüm Spor Haber
Fenerbahçe'nin golü ofsayt mı? - Tüm Spor Haber from i13.haber7.net
84'fenerbahçe'de emre çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Haftasında sahasında ezeli rakibi galatasaray ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Spor toto süper lig 26. Geçen sezon ofsayttan golle kupadan elendik konuştu mu? Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı.

Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün.

İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. İrfan can kahveci fenerbahçe'ye transfer oldu. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! 84'fenerbahçe'de emre çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe ile galatasaray karşı karşıya geldi. Derbinin en çok tartışılan pozisyonu podolskinin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golüydü. Ancak yapılan var kontrolü sonrasında ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayılıyor. Donk'a yapılan müdahale penaltı ve sarı kart. Mesut özil ve i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katan fenerbahçe galatasaray'ı kadıköy'de ağırlıyor. Dakikada attığı gol, var incelemesinin ardından ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51.

Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır. Geçen sezon ofsayttan golle kupadan elendik konuştu mu? İrfan can kahveci fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu madde, fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan futbol maçlarının bir listesini içermektedir. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin golü ofsayt mı? - GazeteMAG
Fenerbahçe'nin golü ofsayt mı? - GazeteMAG from www.gazetemag.com
Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Haberler video spor videoları ozan tufan'ın golünde ofsayt var mıydı? Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Dakikada fernandao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Ancak ozan'ın attığı gol, var incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün.

Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.

Bu madde, fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan futbol maçlarının bir listesini içermektedir. Haftasında sahasında ezeli rakibi galatasaray ile karşı karşıya geldi. Geçen sezon ofsayttan golle kupadan elendik konuştu mu? Maçta toplam kaç ofsayt olur ? Donk'a yapılan müdahale penaltı ve sarı kart. Mesut özil ve i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katan fenerbahçe galatasaray'ı kadıköy'de ağırlıyor. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Maç başladı46'i̇kinci yarıya galatasaray başladı. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Derbinin en çok tartışılan pozisyonu podolskinin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golüydü. Ofsayt.org | son dakika güncel spor haberleri › takvim spor.

Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51 fenerbahce galatasaray. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor.

Post a Comment for "Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Fernandao'nun golü ofsayt mı? - Fenerbahçe (FB) Haberleri - Spor"